Winterseizoen 2016/2017

De winter werkzaamheden zijn in volle gang.
De motor is uit het frame gehaald en in de motorsteun gezet voor een uitgebreide controle.
Verder zijn we al bezig met de nieuwe achteras,andere koppeling en een dry sump systeem voor de motor.

De vrachtwagen was ook weer toe aan de jaarlijkse keuring.
Wij bedanken onze sponsor Hoogwerf service die de auto weer helemaal tiptop in orde heeft gemaakt zo dat we weer een jaar vooruit kunnen.Hoogwerf Service is uw vakkundige partner voor het onderhouden van uw wagenpark. Wij zijn gericht op het draaiend houden van uw trucks en opleggers zodat u zich kunt focussen op uw eigen werk. Onze dienstverlening is erop gericht om uw wagens optimaal beschikbaar te laten zijn.Wij zijn uw vakgarage met handige vrachtwagen specialisten die weten wat ze doen. Het dagelijks onderhoud, olie verversen, doorsmeren, grote en kleine service beurten en vervanging van (kapotte) onderdelen zijn voor ons routines die we met aandacht uitvoeren.

U wilt u wagens zo efficiënt mogelijk inzetten, dit kan door haal en breng service voor opleggers en onze mobiele werkplaats.

Voor meer informatie;www.hoogwerfservice.nl

Ook de firma Reedijk B.V. uit Klaaswaal heeft in de afgelopen tijd de nieuwe blower pulley voorzien van spaken d.m.v. waterjet cutting.

Reedijk Compactkranen is al jaren lang een trouwe sponsor van het Challenger team, welke zijn expertise heeft gebundeld in hydraulica, mechanica, besturingstechniek en elektrotechniek om voor u een oplossing op maat samen te stellen.
Als er geen standaard antwoord voorhanden is, is de firma Reedijk op zijn best.
Men onderscheid zich in 4 divisies: Cranes, hydraulics, waterjet cutting en industrial Maintenance.
Voor meer informatie zie www.reedyk.eu

Ondertussen hebben Arwin en Richard bij hun werkgever en tevens trouwe sponsor van het team Bosman Watermanagement in de vakantie weer diverse onderdelen gefabriceerd.
De nieuwe blower pulley is gereed om te laten vertanden en ook zijn er grote stappen gemaakt met de eind planetairen van de achteras.

 

 

Reacties zijn uitgeschakeld.