Opnieuw beginnen in Lochem 2016

We hebben ons helaas moeten afmelden voor de wedstrijd in Putten en Cadzand door de schade in EEXT.In de afgelopen 4 weken voor is er keihard gewerkt om de trekker dit seizoen toch nog weer op de baan te krijgen.Zo is het frame gericht en het spatbord verstevigd veel onderdelen waren krom.Zo is ook de trekhaak constructie opnieuw gemaakt de trekhaak bout was bijna afgebroken dus ook daarmee zijn we nog goed weggekomen.In middels zijn er plannen gemaakt voor volgens seizoen om de problemen die we nu ondervinden met de balans en groeiende wielen te verhelpen.Onze wielsnelheid licht in vergelijking met de meenste teams aan de hoge kant,dus zullen we gaan kijken wat we gaan doen met onze achteras om de wielsnelheid terug te brengen.Word vervolgd.

Liitle rascal had de proeftrek maar dat ging na 2 meter al direct mis.de onderdelen lagen op de baan het het blok is dus flink beschadigd.Daarna was het onze beurt en arwin deed rustig aan om schade te voorkomen.Alles werd gegekt na de run en besloten werd om het 6 plaatsen later nog een x te proberen.Vampire had een onstuimige run over de rechterkant van de baan en liep daardoor net de finale mis.Lets try begint steeds beter te lopen maar helaas voor dit team werd net na de 100 meter de krijtlijn geraakt en dat betekend een diskwalificatie.Onze oficiele run begon iets beter Arwin gaf iets meer gas en de trekker pakte beter op maar helaas bij 30 meter verloren we het linker voorwiel en kwamen we in onbalans de run werd rustig uitgereden en we pakten de 10e plaats vandaag gelukkig zonder schade dit x.

Uiteindelijk kwamen er 4 in de finale die werd met ruim verschil gewonnen door Hella lambada voor Little bandiet en The riddle.

 

 

Reacties zijn uitgeschakeld.