Seizoenstart 2016 Stroe

Na ahoy hebben we nog wat aanpasingen gedaan aan de tractor voor dat we buitenseizoen zouden beginnen.Zo hebben we de ondersteuning van de blower aangepast want de oude zat na elke run los.Ook hebben we de banden iets veranders ten opzichte van vorig seizoen.

Vol goede moed zijn we vertrokken naar stroe waar het best koed was.Wij stonden als 7e op de startlijst dus hadden wat tijd om te kijken hoe onze voorgangers het zouden doen.De proeftrek was voor exeption die hem later overdeed en met een gebroken blowerbelt eindigde.Dirrty herrie kwam haast niet van zijn plek.Liitle rascal ging nu weer met alleen een blower een stuke beter over de baan.Inmiddels was wel duidelijk geworden dat het een lastig baantje was zeker na de runs van lambada waar een nieuwe motor en achteras kapot ging en vampire had ook geen goede run.Daarna was het onze beurt snel hadden we de trekhaak nog wat lager gezet en de banden wat harder gezien de laatste runs voor ons wilden we geen risico nemen,maar het mocht niet baten.na een perfecte start en een super goed lopend motortje kwam er toch onbalans in de trekker en ging de neus te hoog de lucht in met als gevolg dat die ook weer naar beneden komt en dat ging met aardig wat geweld gepaard dat zelfd de gewichtenbak vooraan de trekker afbrak.En arwin kreeg ook aardig wat klappen door deze stuiters,had best veel last van zijn rug en is daar de ehbo en brandweer mensen terplaate nagekeken,er werd uit voorzorg nog een ambulance opgeroepen maar naar controle door de ambulace broeders mocht hij mee richting huis.Het positieve voor ons was dan wel dat de blowerbelt nu heel lijkt te blijven en dat we eindelijk wat data hebben van de racepack datalogger waar we weer mee verder kunnen om de motor beter aftestellen.Ondertussen was de wedstrijd bijna ten einde en mocht reny misssion impossible met een super run de beker voor de derde plaats in ontvangst nemen.Gompie ging links de baan uit en backdraft kwam tot rond de 65 meter.Pokerface met hun nieuwe motor kwam helaas door een brandstof lekkage ook niet verder dan rond de 60 metr.De klasse werd gewonnen door little bandit die finale uivocht met de the riddle.

Inmiddels is de trekker weer gelost thuis en zal komende week bekeken worden wat precies de schade is.Op het wedstrijd terrein werd al wel duidelijk dat er flinke schade is aan het frame,kromme motorplaat,en afgeproken motorsteun,en verschillende andere kleine dingen.Dit zal waarschijnlijk de nodige tijd kosten om te repareren en weer op de baan te komen.Zodra er meer bekend is zullen we dit melden

Houd facebook in de gaten voor het laatste nieuws!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reacties zijn uitgeschakeld.