Het Frame is gespoten en de opbouw van de nieuwe tractor is gestart

Om met de beste mee te kunnen doen weten we dat er meer lucht in de motor moet voor meer vermogen veel mensen weten dat we graag met een 18-71 blower willen gaan rijden na een gesprek afgelopen jaar in Ahoy met darren Mayer hebben we definitief de knoop doorgehakt om er 1 aan te schaffen een DMPE M5 18-71 blower waar we komend seizoen mee willen gaan rijden.Het inlaatspruitstuk zal ook worden aangepast om de lucht zo goed mogelijk in de motor te krijgen zo zal de buis die onder het spruitstuk zit veranderd worden.

Het frame en de achteras zijn ook van een kleurtje voorzien door Garage burik uit goudswaard De opbouw van de achteras is in volle gang en hopen we deze week in het frame te plaatsen

 

 

 

 

 

 

 

Reacties zijn uitgeschakeld.