Vorderingen nieuwebouw augustus 2014

Inmiddels zijn we druk bezig met het opbouwen van de motor.daarin zijn nu de speciaal gemaakte high performance drijfstangen van Toolox 44 gemonteerd plus de nieuwe aria’s zuigers die het vermogen beter aan moeten kunnen

 

De cilinderkoppen zijn ook gemonteerd die aangepast zijn door Post en Dros uit Dronten waar nu een koperen pakking inzit om de afdichting te verbeteren en schades zoals gaten in de kopbranden te voorkomen.

 

 

De motor staat dus nu voor een groot gedeelte weer in elkaar de kleppen van de cilinderkoppen moeten nog gesteld worden en ondertussen zijn we druk bezig om de nieuwe achteras in het nieuwe frame te maken de laatste steuntje en tussen schoren naar frame worden nu gelast en dan kan alles rondom de achteras worden afgelast.Als de achteras er definitief inzit kunnen we het spatbord Pasmaken en de bevestigings beugeltjes opmaat maken zodat daarna alles naar de spuiter kan.

 

 

Hou voor de laatste nieuwtjes Facebook in de gaten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reacties zijn uitgeschakeld.