Vorderingen nieuwbouw

Inmiddels worden er steeds meer onderdelen klaar gemaakt en komen er steeds meer nieuwe onderdelen binnen.Het frame in nu afgelast op de achteras na en het olie filter en de rempedalen hebben hun plekje weer gekregen nu zijn we druk bezig met de stuurinrichting om te bepalen hoe die moet komen.

Als eerste de nieuwe bellhousing van browell die we nodig hebben omdat er achter de koppeling een planetair komt te zitten die weer vast komt aan de motor ook is de bellhousing voor zien van een aangepaste bevestigingsflens wat weer wat gewicht oplevert want we proberen alles zo licht mogelijk te maken

Ook word er inmiddels hard gewerkt om alle tandwielen van het plannetair af te krijgen.Het zonnewiel en het ringwiel zijn al klaar waar je hieronder fotos van ziet.Het kroon pignonwiel is ook vertand en het draagbeeld is bepaald.

                                              het zonnewiel

                                          dit is het ringwiel

 

 

 

Reacties zijn uitgeschakeld.