Start bouw van een nieuwe Challenger

We zijn als team na de indrukwekkende runs van Phil Fairbanks uit Amerika in 2011 bezig met de nieuwe trekker. Een van de belangrijke vraagstukken was o.a. wat doet hij anders dan wij en hoe dit met een V12 te gaan doen.Wel was duidelijk dat er veel pk`s bij moesten komen en het frame met aandrijflijn en banden anders moeten worden.

In september zijn we na de laatste wedstrijd direct begonnen met het demonteren van de mini, en is de start van een geheel nieuwe mini in gang gezet. Werkelijk alles zal worden aangepakt. Nieuw frame, eigenbouw achteras, geheel nieuwe aandrijflijn en de motor zal geheel opnieuw worden opgebouwd.

 

Intussen en het frame inelkaargehecht en staat klaar om gelast te worden

We proberen regelmatig nieuwe foto’s op de site te plaatsen van de nieuwbouw

En voor het allerlaatste nieuws volg ons op   FACEBOOK

 

Reacties zijn uitgeschakeld.